Hej Igen på bloggen

Det er ikke lige hverdag jeg skriver her , jeg har lidt meget om ørene for tiden, gode ting som dårlige ting:-)der er altid noget man skal tage sig af og for ikke så længe siden skrev jeg at jeg gik ALL IN nu og det gør jeg også men der er lidt vej endnu , jeg har langt om længe fået lidt mere styr på min situation med sagen omkring min kollektion i tyrkiet , sagen har jeg vundet det var nok også med rette at det kom mig tilgode , det har ødelagt meget for mig , MEN drømmen brænder stadig i mig trods det har været en kæmpe røv tur ØV med ØV på , men der sidder jo en masse derude der følger mig som ved jeg er en kæmpe fighter, må nok indrømme jeg har været meget langt nede , men det kommer man altså af og til 🙂

Men har du et hjerte barn du kæmper for ,så bliv ved der er døre der åbnes alle vegne og det ved jeg , jeg har også anerkendt at jeg har haft så meget brug for hjælp fra mange søde mennesker det sidste halve år , jeg VIL aldrig glemme den gestus jeg har fået fra alle vinkler og nu som jeg sidder her og skriver ud til hele verden så skal i vide at der skal kamp til alt her ilivet , ja jeg har ikke altid været så kvik , men jeg ved hvad jeg vil , en ting i alle skal huske er at lykken kan vende for alle MEN kun vis DU SELV VIL 🙂

Jeg syntes jeg er på rette vej så til jer derude ,så HOLD øje med MyDreams.dk jeg skal nok få jer væltet omkuld igen 🙂

JEG GIVER IKKE OP også vil jeg lige rose mig selv, FUCK du er sej kvinde menneske, og du gør det fandme godt, med job ved siden af , også er jeg stolt af jeg er begyndt at mærke efter og at jeg lytter lidt mere efter hvad folk siger og kommer med råd omkring , men det eneste ingen skal bede mig om er at give op for det gør jeg aldrig ingen kan snakke mig fra min drøm for den er så tæt på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *